Om oss

B2 Impact är ett etablerat och välrenommerat svenskt kredithanteringsbolag och har allt sedan starten år 2012 förvärvat och hanterat förfallna fordringar.

Kärnan i vår verksamhet består i att hjälpa våra kunder till en bättre privatekonomi och bidra till hållbar utveckling för både individ och samhälle. B2 Impact hanterar portföljer med fullt ägaransvar och erbjuder tredjepartsinkasso. För oss på B2 Impact är det viktigt att ha en positiv och tillmötesgående attityd till våra kunder och vi prioriterar alltid frivilliga lösningar framför rättsliga åtgärder.

B2 Impact AB är en del av den norska börsnoterade koncernen B2 Impact ASA, som är ett av de ledande pan-europeiska kredithanteringsbolagen med huvudkontor i Oslo, Norge. B2 Impact är verksamma i 20 europeiska länder och tillsammans är vi idag ca 1600 anställda.

B2 Impact

Vill du veta mer om B2 Impact koncernen så kan du läsa det här.

B2 Group logo
B2 Group logo

Vill du jobba hos oss?

Du kan läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och se våra lediga tjänster nedan. Vi söker olika typer av erfarenheter så connecta gärna med oss för att visa ditt intresse och få information när vi rekryterar till en tjänst som kan passa dig.